Rektör Levent 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Personel Halı Saha Maçlarını Ziyaret Etti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversite bünyesinde düzenlenen futbol halı saha etkinliklerine katılan takımları maç öncesi ziyaret ederek başarılar diledi. Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi halı sahalarda gerçekleşen futbol turnuvasına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, akademik ve idari personel katıldı. Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında gerçekleştirilen Personel Halı Saha Maçları münasebetiyle Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı karşı karşıya geldi. Müsabaka öncesi sahaya gelen Rektör Levent her iki takımla da kısa bir süre sohbet etti. Cumhuriyetimizin 100. yılı sebebiyle düzenlenen bu organizasyona yakışır bir maç olması ifade eden Rektör Levent her iki takıma da başarılar diledi.