Pedallar Engelli Farkındalığı İçin Döndü

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle ve Üniversitemiz bahar şenliği kapsamında “Engelleri Aş Pedal Çevir” etkinliği yapıldı.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi önünde başlayan “Engelleri Aş Pedal Çevir” adlı bisiklet turu programına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, Engelsiz Yasam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Beden Eğitimi Öğretmeni Aslıhan Yücel, Üniversitemiz Sağlık, Kültür Ve Spor Daire Başanlığı Şube Müdürü Yücel Seyhan, Engelsiz Yaşam Birimi özel öğrencileri, Spor Bilimleri Fakültesi akademisyen ve öğrencileri katıldı.

Etkinliğe katılan grup, Rektörümüz Prof. Dr. Akın levent eşliğinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi kampüsünü pedal çevirerek turladı. Gerçekleşen etkinlik sonunda öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektörümüz, etkinliği düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkürlerini sundu ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak her zaman onlara destek olacaklarını bildirdi. Öğrenciler de Rektör Levent’in etkinliğe katılımında duydukları memnuniyeti dile getirerek Rektörümüze teşekkürlerini sundular