“Özel Sporcular Kayak Dünya Şampiyonası'”na Katılacak Öğrencimiz, Rektör Levent’i Ziyaret Etti

Polonya’da düzenlenecek olan “Özel Sporcular Kayak Dünya Şampiyonası’na” katılacak olan üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ayşe Kader Yavuz Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

1-8 mart tarihleri arasında Polonya’da gerçekleştirilecek olan müsabakada ülkemizi ve üniversitemizi temsil edecek öğrencimiz Yavuz’a Rektörümüzü ziyareti esnasında, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt ve Dr. Öğretim Üyesi Cemalettin Budak eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, müsabakaya katılacak olan öğrencimiz  Ayşe Kader Yavuz’a, “Özel Sporcular Kayak Dünya Şampiyonası’”nda başarılar diledi.