Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonası’nda Başarı Elde Eden Öğrencimiz Ayşe Kader Yavuz, Rektör Levent’i Ziyaret Etti

Polonya’da düzenlenen 2024 VIRTUS Özel Sporcular Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’na katılan üniversitemiz öğrencisi Ayşe Kader Yavuz Özel Sporcular Dünya Kayak Şampiyonasında beşinciliğe, Özel Sporcular Avrupa Kayak Şampiyonasında ise üçüncülüğe imza attı.

Spor Bilimleri Fakültesi, Spor Yöneticiliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Ayşe Kader Yavuz, elde ettiği başarı sonrası Rektörümüz Prof.Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. Polonya’da gerçekleştirilen  müsabakada ülkemizi ve üniversitemizi temsil eden öğrencimiz Yavuz’a Rektörümüzü ziyareti esnasında, Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt ve Dr. Öğretim Üyesi Cemalettin Budak eşlik etti.

Polonya’nın Zakopane kentinde düzenlenen organizasyonda, 111 kategorisinde mücadele eden ay-yıldızlı özel sporcu ve öğrencimiz Yavuz, Avrupa üçüncülüğü ile bronz madalya elde etti. Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, öğrencimiz  Ayşe Kader Yavuz’u tebrik ederek başarılarının devamını diledi.