Öğretim Üyemiz “The Academy of Cognitive and Behavioral Therapies” Tarafından Bilişsel-Davranışçı Psikoterapist Olarak Kabul Edildi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ABD öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Eşkisu, uluslarası düzeyde psikiyatristler, psikolojik danışmanlar, psikologlar, psikiyatri hemşireleri, sosyal hizmet uzmanları ve diğer ruh sağlığı uzmanlarının üyesi olduğu bir kuruluş olan “The Academy of Cognitive and Behavioral Therapies” tarafından uluslararası diplomalı Bilişsel-Davranışçı Psikoterapist olarak kabul edildi.

“Bilişsel-Davranışçı Terapilerin” yayılmasını, uygulama süreçlerinin iyileştirilmesini, nitelikli alan uzmanlarının yetiştirilmesini ve yetenekli uzmanların sertifikalandırılmasını amaçlayan Akademi’de dört yüz saati aşan teorik ve süpervizyon eğitiminin ardından gerçekleştirilen nesnel değerlendirmeler sonucunda öğretim üyemiz  Dr. Eşkisu, uluslararası düzeyde geçerliği olan sertifika almaya hak kazanarak, ülkemizin sayılı uluslararası sertifikalı ruh sağlığı uzmanları arasında yerini aldı.

Dr. Eşkisu’yu tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.