Öğrencimiz “Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş Şampiyonası”nda Üçüncü Oldu

02- 06 Mart 2022 tarihleri arasında T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Üniversiteler Ünilig Güreş Şampiyonasında A Klasman Grekoromen Stil müsabakaları sona erdi.

Gazi Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 78 üniversitenin katıldığı şampiyonada, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Emirhan Karatepe 87 kg’da Türkiye Üçüncüsü olarak büyük bir başarı elde etti.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve Antrenör Doç. Dr. Eser Ağgön   öğrencimizin müsabakada önemli bir başarı elde ettiğini belirterek, Spor Bilimleri Fakültesi ile geleceğin sporcuları yetiştirdiklerini ve Türk sporuna değer katmaya devam ettiklerini söyledi.