Öğrencilerinden Çukurkuyu İlkokulu ve Ortaokuluna Kütüphane

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından “Topluma Hizmet Uygulamaları”  dersi kapsamında kütüphanesi olmayan okullara kütüphane kazandırıldı.

Çukurkuyu İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen kütüphane açılış törenine İlimiz Vali Yardımcısı İhsan Ayracı, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özel, ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yazıcı, Yüksekokul akademik ve idari personeli ve öğrencileri katıldı.

Yaklaşık olarak 740 kitabın bulunduğu kütüphanenin açılışı akabinde  Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı ve İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün tarafından kütüphane yapımında emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.