Merkez Tel Sanayi Ticaret Ltd.Şti den Rektörümüze Ziyaret

Kamu Sanayi Üniversite İşbirliği (KÜSİ)  kapsamında iş birliği protokolü yapma adına Merkez Tel Sanayi Ticaret Ltd.Şti ve Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğü Rektörümüzü ziyaret etti.

Rektörlük makamında yapılan ziyarete Prof. Dr. Bülent Çağlar, Doç. Dr. Öğr. Üyesi Kemal Volkan Özdokur, Firma Yöneticisi Hüseyin Söğütlüpınar ve  Oğuz Söğütlüpınar,  KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş ve Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğünden Uzman Öğr. Gör. Kürşat Bayraktar katıldı.

Çalışma ve proje geliştirme kapsamında iş birliği protokolü amacıyla gerçekleşen ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, heyet ile bir süre sohbet ettikten sonra  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.