Lütfi Özgünaydın’dan Erzincan Fotoğraf Gösterisi Etkinliği

Erzincan’lı ünlü yazar ve fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın tarafından Erzincan Fotoğraf Gösterisi etkinliği yapıldı

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; Üniversitemiz Rektörü Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Sanatçı Özgünaydın gerçekleştirdiği söyleşisinde son 30 yılda çektiği Erzincan fotoğrafları ile   Yaşar Kemal, Zülfü Livaneli, Ayşe Kulin, İnci Aral ve Zeynep Oral gibi ünlü yazarlarımızın yaşamından kesitleri fotoğraflar eşliğinde sergiledi.

Söyleşisinde, edebiyat zevkine, sanat ve estetik hevesine, okuma ve yazma hazzına yönelik deneyimlerini paylaşan Sanatçı Özgünaydın, tüm sanatseverlere katılımları için teşekkürlerini iletti.

Program sonunda Rektör yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Özgünaydın’a bu güzel deneyimlerini Üniversitemizde bizler ile paylaştığı için teşekkür ederek, hediye takdiminde bulundu. Sanatçı Özgünaydın da imzalı kitaplarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel’e hediye etti.