KOSGEB TEKMER (TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ) PROGRAMI  BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

KOSGEB’ in yeni yürürlüğe giren Teknoloji Geliştirme Merkezleri(TEKMER) programı hakkında bilgilendirme toplantısı  düzenlendi. Toplantıya Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levet, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Adnan Özel, Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu, Prof. Dr. Ergün Topal, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aysel Erciş Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ahmet Baran,Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç.Dr. Vehbi Aytekin Sanalan, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ersin Kurnaz, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Memet Ali Yıldırım ve  Dr.Öğr. Üyesi Ayşe Ak Can,  Erzincan  KOSGEB Müdürü Semra Öztürk Boroğlu, KOSGEB  Destek Programları  Uzmanı Ahmet Çağlar  Yılmaz, Üniversitemiz Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörü Dr.Öğr. Üyesi Muharrem Güneş ve Proje Koordinasyon ve Eğitim Koordinatörlüğü Uzmanı Öğr. Gör. Kürşat Bayraktar katıldı.

Bilgilendirme Sunumunda Erzincan  KOSGEB Müdürü Semra Öztürk Boroğlu KOSGEB’ in Girişimci Destekleri altında yer alan ve yenilenen TEKMER (TEKNOLOJİ GELİŞTİRME MERKEZİ) PROGRAMI hakkında açıklamalarda bulundu.Programın amacı hedefleri ve başvuru şartlarını detaylı olarak açıklayan Boroğlu Sayın Rektörümüz ve diğer katılımcılarında program ile ilgili sorularını  cevapladıktan sonra toplantı tamamlandı.