İliç Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Meslek Yüksekokulu Müdüründen Rektörümüze Ziyaret

İliç Kaymakamı Sayın Cüneyt Demirkol, İliç Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gürbüz ve İliç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yunus Babacan, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, bugüne kadar İliç MYO’ya yapmış olduğu katkılardan dolayı Rektör Levent’e teşekkür edilerek, gelecekte İliç MYO’nun nasıl daha iyi geliştirilebileceği konusunda fikir alış-verişinde bulunuldu.

Ziyaret sonrası Rektör Levent, Sayın Demirkol, Sayın Gürbüz ve Sayın Babacan’a teşekkür ederek, bu nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken; ziyaret heyeti de göstermiş olduğu nezaketten dolayı Rektör Levent’e teşekkür etti.