“Hikayeli Erzincan Türküleri Konseri” Büyük İlgi Gördü

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Anabilim Dalı tarafından  “Hikayeli Erzincan Türküleri Konseri” düzenlendi.

Üniversitemiz Yerleşkesi Prof. Dr. Erdoğan BÜYÜKKASAP Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konsere Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Özel,  İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erkan Hirik, İlimiz Kültür ve Turizm Müdürü  Arda Hep, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Polat, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gerçekleşen Konserde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Anabilim Dalı Arş. Görevlisi  Alkan Kadir Aka tarafından  birbirinden güzel Erzincan türküleri  seslendirildi.  Dr. Öğr. Üyesi Ruhi Kara’nın türkülerin hikayelerine kaynaklık ettiği konser ,izleyicilerden büyük ilgi gördü. Program sonunda Katkılarından dolayı konserde emeği geçenlere  çiçek takdimi yapıldı.