Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı Yapıldı

Üniversitemiz, Güzel Sanatlar Fakültesi 2020- 2021 Eğitim-Öğretim Yılı ilk öğrencilerini alabilmek için Özel Yetenek Sınavı’nı 01.09.2020 tarihinde gerçekleştirdi.

İlk kez bu yıl, Resim Bölümü’ne öğrenci alan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı, Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında, Güzel Sanatlar Fakültesinin bahçesinde maske, sosyal mesafe ve hijyen kuralları uygulanarak yapıldı. Açık havada ve pandemi sürecinde uyulması gereken kurallara uygun bir şekilde yapılan sınava ön değerlendirme sonucunda toplam 80 öğrenci katıldı. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu, göstermiş oldukları performansa göre Resim Bölümü’ne 30 öğrencinin yerleştirileceği sınavın sonuçları 04.09.2020 tarihinde açıklanacaktır.

Bu yıl sadece Resim Bölümüne öğrenci alan Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, sonraki yıllarda kademeli olarak diğer bölümlere de öğrenci almayı planlamaktadır.