Fen Bilimleri Enstitüsünde Görev Değişimi

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü  Prof. Dr. M.Fatih Ertugay görevi Doç. Dr. Çağrı Çırak’a devretti.

Görev değişimi dolayısıyla Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsünde görevi devir-teslim töreni düzenlendi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ve  Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Köksal’ında hazır bulunduğu görev değişimi törenin de, Rektörümüz  aynı zamanda Rektör Yardımcılığı görevini de sürdüren  Prof. Dr. M.Fatih Ertugay’a  bugüne kadar Enstitüye yaptığı çalışmalar ve hizmetlerinden dolayı  teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Levent, görevi devralan Doç. Dr. Çağrı Çırak’ da yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Görev devir-teslim töreni karşılıklı çiçek takdimi ile tamamlandı.