Erzincanlı Eski Bakanlardan Rektör Levent’e Ziyaret

Eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Eski Sanayi ve Ticaret  Bakanı Ali Coşkun ve Eski Ulaştırma Bakanı Hasan Basri Aktan, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Eski bakanlarımızla bir süre sohbet etti ve üniversitemizin akademik çalışmaları ile projeleri hakkında bilgi vererek fikir alışverişinde bulundu.

Eski Sanayi ve Ticaret  Bakanı Ali Coşkun, ziyarette  “Bir Ömür Böyle Geçti” kitabını Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e  ve Üniversitemiz kütüphanesine hediye etti.

Rektörümüz; Eski Milli Savunma  Bakanı Vecdi Gönül, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ve Eski Ulaştırma Bakanı Hasan Basri Aktan’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluğu belirterek teşekkür ederek,  günün anısına  plaket takdiminde bulundu.