Erzincan’ın Kurtuluşunun 103. yılı Münasebetiyle Üniversitemiz Kayak Kulübü ve BESYO Öğrencilerinden Kayak Gösterisi

Üniversitemiz Kayak Kulübü ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  tarafından Erzincan’ın kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi’nde  kayak gösterisi yapıldı.

Düzenlenen kayak gösteri programına Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Eser Ağgön, Kayak Kulübü Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak, Kayak Kulübü Öğrenci Başkanı  Melisa Tuğçe Nas, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı.  Erzincan’ın kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle gerçekleşen programda öğrenciler Ergan Dağı’ndan kayarak Türk Bayrağı’nı açtılar.

Yapılan gösteri hakkında bilgi veren Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Eser Ağgön, Erzincan’ın kurtuluşunun 103. yılı münasebetiyle hazırladıkları  programı, pandemi dönemi nedeniyle takvim olarak ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldıklarını  belirterek küçük çapta da olsa bu kutlu günü anmak istedikleri söyledi. Doç. Dr. Eser Ağgön, “Bu program vesilesiyle bayrağımız göklere çıkarmamızda en büyük etken olan   başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, kıymetli silah arkadaşları, şehitlerimize, gazilerimize ve kahraman Türk Ordu’suna  şükranlarımızı sunuyor; onları minnetle anıyoruz. Üniversitemiz adına törenimize katılan çok değerli sporcularımıza, öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.