“Erzincan Kültür ve Sanat Günleri’ Etkinlikleri Devam Ediyor

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’ nun 104. Yıldönümü nedeniyle düzenlenen “Erzincan Kültür ve Sanat Günleri’  etkinlikleri kapsamında bir dizi programa katıldı.

Erzincan Valiliği, Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Halkbank, KUDAKA ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla düzenlenen Erzincan Kültür ve Sanat Günleri’ program akışında “Erzincan’da Kış Fotoğraf Maratonu”nda dereceye giren fotoğrafların sergilendiği fotoğraf sergisi, Erzurum ve Trabzon Devlet Tiyatrosu gösterileri, kitap fuarı, folklor gösterisi ve konserler, aşıklar şöleni, Türk Halk Müziği Sanatçısı Ender Balkır konseri gibi etkinlikler yer aldı.

Erzincan il protokolü,  Erzincan kamu kuruluş müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de katılım gösterdiği etkinlikler, Erzincan halkı tarafından yoğun ilgi gördü.

“Erzincan Kültür ve Sanat Günleri’   11 Şubat Kafkas Halk Dans Gösterisi ve Oğuzhan Koç Konseri, 12 Şubat Erzincan Türküleri, Şehitlerimiz İçin Mevlid-i Şerif, 13 Şubat Meşaleli Kayak Gösterisi, Mehter Bando Ortak Konseri, Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni, 13 Şubat Zafer Yürüyüşü, Kültür ve Turizm Bakanlığı Senfoni ve Halk Dansları, Türkiye Snowbord Yarışmaları etkinlikleri ile devam edecek.