Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) Heyetinden Rektörümüze Ziyaret

Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı (EKEV) heyeti Rektörümüzü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete EKEV başkanı Sayın Sadık Ağca, başkan yardımcısı Sayın İhsan Payalan, muhasip Yılmaz Erence, genel Sekreter Yahya Bayraktar ve üyeler İlhami Taşpınar, Kadir Akyalçın, Ahmet Akkaya ve Burhan Başaran katıldı.

Heyetle bir süre sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, bugüne kadar Üniversitemize maddi ve manevi katkı veren ve vermeye devam eden EKEV’e şükranlarını sunarak bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. EKEV başkanı Sayın Sadık Ağca ise vakıf olarak Üniversite ile işbirliği içinde olmaktan ve Üniversitenin gelişimine katkı veriyor olmaktan duydukları memnuniyeti ve gururu dile getirerek, “can Erzincanımıza ve Erzincanımızın güzide bir kurumu Erzincan Binali Yıldırım Üniversitemize olan katkılarımızı artırarak devam ettirmek niyetindeyiz”, dedi.

gallery grid image