Erzincan Defterdarlığından Rektör Levent’e Ziyaret

35. Vergi Haftası kapsamında “Kariyer Planlaması ve Genç Girişimcilere Sağlanan Teşvikler” konulu konferansı gerçekleştirmek üzere üniversitemize gelen heyet Erzincan Binali Yıldırım Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Erzincan Defterdarı Kemalettin Çetin,  Defterdar Yardımcısı Yunus Daştan,  Vergi Dairesi Müdürü Alaattin Altundağ, Gelir Müdürü Kemal Tat’a, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Yavuz ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Suat Yıldırım eşlik etti.

Rektör Levent, nazik ziyaretlerinden dolayı Maliye heyetine ve EBYÜ İİBF öğretim üyelerine teşekkür ederek “Kariyer Planlaması ve Genç Girişimcilere Sağlanan Teşvikler” konulu konferansının verimli ve başarılı geçmesi temennilerini iletti.