Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Times Higher Education World University Rankings” The Subject Index 2023 “Klinik ve Sağlık Alanları” Sıralamasında Önemli Başarı Elde Etti

Prestijli bir derecelendirme kuruluşu olan Times Higher Education (THE) 2023 Dünya Üniversiteleri Akademik Sıralaması açıklandı. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi uluslararası sıralamalar konusunda önemli bir organizasyon olan Times Higher Education tarafından yayınlanan World University Rankings 2023 by subjects’de “klinik ve sağlık bilimleri” kategorisindeki sıralamasıyla dünya çapında belirli standartlara sahip üniversiteler arasında yer alarak önemli bir başarı elde etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Times Higher Education (THE) tarafından yayınlanan üniversitelerin alanlara göre sıralandığı, World University Rankings 2023 by subjects’de “Clinical and Health” alanındaki dünya sıralamasında sıralamasında  801+ bandında yer alma başarısı gösterdi. Ülkemizden 45 üniversite sıralamaya girerken, üniversitemiz, ulusal sıralamada 26. sırada yer alarak önemli performans ortaya koydu.

Üniversitemizin her geçen gün başarı sırasını arttırdığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent: “Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini her anlamda yükseltmek, ileriye taşımak ve seçkin bir üniversite yapmak için çok fazla çalışıyoruz. Çalışmalarımıza özverileri ile destek veren ve Üniversitemizin bilimsel anlamda yükselişine vesile olan tüm akademik personelimize teşekkür ediyorum” dedi.