Rektörümüzün Akademik Ziyaretleri Devam Ediyor

Öğrencilerimizin öneri-taleplerini dinlemek ve ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla Üniversitemiz Yerleşkelerinde ziyaretlerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, ziyaretler kapsamında Sivil Havacılık Yüksekokulu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde öğrenciler ile bir araya geldi.

 

Gerçekleşen ziyaretlerde Rektörümüze Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Cihat Özgenel de eşlik etti.

Üniversitemiz öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği buluşmalarda öğrenciler ile sohbet eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Akın Levent, öğrencilerimize sorun ve ihtiyaçlarının çözümü konusunda kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi. Öğrencilerimizin daha iyi imkânlarda öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla sık sık fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul ve yerleşke ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Rektörümüz, “öğrenci merkez anlayışı ile gerek eğitim öğretim gerekse de sosyal alanlarımız ve tesislerimizle öğrencilerimize en iyi imkânları sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Üniversitelerinden ve yeni eğitim-öğretim yılından öğrencilerin beklentilerini dinleyen rektörümüz, yeni akademik yıl ve vizelerde öğrencilere başarılar diledi.

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email