Eğitim Fakültesi Resim Bölümünden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Resimleriyle Geleceğimiz” Adlı Resim Sergisi Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim Bölümü, Resim İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda “Resimleriyle Geleceğimiz” Adlı resim sergisi düzenlendi.

23 Nisan’da Online olarak düzenlenen sergide Üniversitemiz akademik ve idari personelinin kendilerinin ve yakınlarının çocuklarının yapmış olduğu 44 adet resim sergilendi. Sergi hakkında bilgi veren bölüm başkanı Prof. Dr. Orhan Taşkesen, “Resim Bölüm olarak bu sergiyi düzenlemedeki temel amacımız, tüm dünya çocuklarına armağan edilen bu önemli günde geleceğimiz olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşatmak ve içinde bulunduğumuz salgın sürecinin tüm olumsuzluklarını bir an olsun çocuk neşesi ile unutmaktır. Çünkü Cumhuriyeti yükseltecek, sürdürecek ve ülkemizi parlak geleceklere taşıyacak olan çocuklarımız bizim için en önemli değerdir. Resimleriyle sergiye katılan tüm çocuklarımıza, katılımlarından dolayı Resim Bölümü olarak çok teşekkür ederiz” dedi.