EBYÜ Öğrencileri Uluslararası Badminton Turnuvası’nda Altın Madalyanın Sahibi Oldu

1. Portekiz Uluslararası Badminton Turnuvası’nda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileri büyük bir başarı gösterdi.

Caldas da Rainha kentinde gerçekleştirilen ve 442 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda üniversite öğrencilerimizden Nazlıcan İnci ve Bengisu Erçetin çift kadınlar kategorisinde şampiyon olarak Altın Madalya sahibi olmaya hak kazandı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’te öğrencilerimizin gösterdiği performanstan dolayı kendilerini kutlarken, üniversite öğrencilerimizin dünya çapında gerçekleştirilen bu tür organizasyonlarda aldıkları başarılarından dolayı gurur duyduğunu ve diğer branşlarda da benzer başarıları beklediğini ifade etti.