EBYÜ Engelli Öğrenci Biriminden Rektör Levent’e Ziyaret

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak ve öğrenciler, üniversite içindeki engelli öğrenci destek çalışmalarını ve elde edilen başarıları paylaştılar. Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği öğrencisi Abdullah Yılmaz’ın İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası’nda büyükler kategorisinde elde ettiği Türkiye üçüncülüğü sonrasında Rektör Levent öğrencimizi tebrik etti. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde eğitim gören yüzde seksen görme engelli öğrencimiz Enes Arslan ise kendi hayatından yola çıkarak yazdığı kitabı Rektör Levent’e takdim etti.

Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent “Engelli öğrencilerimizin spordan sanata elde ettiği bu başarıları gerçekten çok önemsiyorum. Bu tür etkileşimler, üniversite içindeki birlik ve dayanışmayı güçlendirmekte ve öğrencilerin yeteneklerini desteklemeye yönelik olumlu bir atmosfer yaratmaktadır. Engelli Öğrenci Birimi’mizi de öğrencilerimize gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.