EBYÜ 100. Yıl Cumhuriyet Kupası Müsabakaları Kapsamında Personeller Arası Kadınlar Kort Tenisi Turnuvası Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi  Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında “100. Yıl Cumhuriyet Kupası Müsabakaları” düzenlendi. Etkinliklerin üçüncü gününde Üniversite kadın personelleri arası Kort Tenisi Turnuvası yapıldı.

Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi tenis kortlarında gerçekleşen tenis turnuvasına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak,  Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat, akademik ve idari personel katıldı.

Üniversitemizde ilk defa personeller arası yapılan kort tenis turnuvasında ilk maç,  Öğr. Gör. Nursel Kuyrukluyıldız ve Öğr. Gör.  Sema Köse arasında yapıldı. Maçın galibi Sema Köse  oldu. Dr. Öğr. Üyesi Songül Alşan ve Canan Aslantaş arasında yapılan ikinci müsabakada ise Canan Aslantaş maçı kazandı.

Turnuvaya katılan kadın sporcular, yapılan müsabakada  dostluğun kazandığını  ve böyle anlamlı bir etkinlikte yer almanın mutluluğunu ifade ettiler.