Dünya Kickboks Şampiyonasında Dünya Üçüncüsü Olan Öğrencimiz Feyzanur Azizoğlu’ndan Rektörümüze Ziyaret

Dünya Kickboks şampiyonasında dünya üçüncüsü olarak ülkemize bronz madalya ile dönen Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Feyzanur Azizoğlu ile birlikte  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan ve Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yakup Koç Rektörümüzü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Cihat Özgenel de hazır bulundu. Öğrencimiz Feyzanur Azizoğlu  ile bir süre sohbet  eden Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent,  öğrencilerimizin  her alanda dünyada başarıyla üniversitemizi temsil edilmesi bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak spora ve sporcularımıza her zaman destek veriyoruz” dedi.  Sporcuların müsabakalardan dereceyle dönmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade eden Rektör Levent, milli sporcumuza teşekkür ederek hediye takdim etti.

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Feyzanur Azizoğlu, Jesolo şehrinde düzenlenen Dünya Kickboks şampiyonasında Türk Milli takımında Türkiye’yi temsil ederek,    56 kilogram Low Kick kategorisinde yarıştı ve dünya üçüncüsü olarak ülkemize bronz madalya ile döndü.