Biruni Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Aksakal’dan Rektörümüze Ziyaret

Biruni Üniversitesi Dahili Tıp Bilimleri Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enbiya Aksakal,  Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti. Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulmecit Kantarcı da Sayın Aksakal’ a eşlik etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Levent, Sayın Prof. Dr. Enbiya Aksakal ve Sayın Prof. Dr. Abdülmecit Kantarcı ile bir süre sohbet etti.  Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Aksakal’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade etti. Sayın Prof. Dr. Enbiya Aksakal da Rektörümüze misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek yeni akademik yılda başarılar diledi.