Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi çalışmaları kapsamında iç paydaşların (akademik personel, idari personel ve öğrenci) görüş ve önerilerinin yer aldığı memnuniyet anketlerinin genel değerlendirilmesi ve analizi hususunda Kalite Koordinatörlüğü tarafından Kemah Meslek Yüksekokulu, Refahiye Meslek Yüksekokulu ve Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda kalite toplantısı gerçekleştirildi.
Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağrı Çırak, Kalite Koordinatörlüğü üyeleri, Yüksekokul Müdürleri Prof. Dr. Etem Osma, Prof. Dr. Orhan Taşkesen, akademik ve idari personel ile öğrenci temsilcilerinin katıldığı toplantıda 2024-2025 Güz Dönemi Memnuniyet Anketleri değerlendirme sunumu yapıldı.
Toplantıda üniversitemiz kalite güvence sistemi ve kalite faaliyetleri konusunda bilgilendirilme yapılarak anket sonuçlarının değerlendirilmesi ve yapılan iyileştirme faaliyetleri görüşüldü.