Rektör Levent, Kahvaltı Programında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Erzincan Valiliği, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesini bu yıl kazanan üniversite öğrencileri için bir tanışma kahvaltısı düzenlendi.

Kütüphane sokağında açık havada düzenlenen kahvaltı programına Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk,  Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Cihat Özgenel, kamu ve kuruluş müdürleri, vakıf müdürleri ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

Erzincan’a özgü cimin üzümü, tulum peyniri ve lavaş gibi lezzetlerin sunulduğu kahvaltıda, Rektör Prof. Dr. Akın Levent üniversite öğrencileri ile birebir ilgilenerek yeni eğitim döneminde sağlanacak imkânları aktardı. Öğrencilerin istek ve taleplerini de dinleyen Rektör Levent, “Eğitim dönemini daha huzurlu geçirmeniz ve üniversitemizden her anlamda maksimum verimi almanız için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz” dedi. Son olarak Rektör Levent, kahvaltı programının düzenlenmesinde Erzincan Valisi Sayın Doç. Dr. Hamza Aydoğdu ve Vakıflar Genel Müdürü Sayın Sinan Aksu, Erzurum Bölge Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı, İl Özel İdaresi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Kızılay ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Erzincan valisi Sayın Doç. Dr. Hamza Aydoğdu da masaları gezerek üniversitemizi kazanan öğrenciler ile sohbet ederek “Sizleri burada ağırlamak, sizlerle aynı sofranın etrafında bir araya gelmek duyguların en güzeli” ifadelerini kulandı.

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email