Son Başbakan Sayın Binali Yıldırım’ın Başkanlığında Üniversitesi Vakfı Mütevelli Heyeti Toplantısı Yapıldı

Türkiye Cumhuriyeti Son Başbakanı Sayın Binali Yıldırım’ın katılımları ile EBYÜ Üniversite Vakfı Mütevelli heyetti  toplantısı yapıldı. Üniversitemiz  Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya  Erzincan Valisi Mehmet Makas, Ak Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda vakfın çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunularak,  Üniversitenin tüm alanlarda gelişimi için yapılması gerekenler hakkında sunum gerçekleştirildi. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin kurulduğu günden bu yana önemli aşamalar kat ettiği ve gerek fiziki oluşum ve gerekse Akademik kadrosuyla Anadolu’da Bir Dünya Üniversitesi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten son Başbakan Binali Yıldırım, üniversitenin gelişiminde emeği olanlara teşekkür etti.