667 KHK Kapsamında Kayıt Yaptıran Öğrencilerin 2020-2021 Güz Yarıyılı Harç Ödemeleri

667 Sayılı KHK ile kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumları öğrencilerinden, ÖSYM tarafından Üniversitemize yerleştirilip kayıt yaptıranların 2020-2021 eğitim-öğretim yılı  ücretleri TÜFE oranında artırımlı olarak hesaplanmış olup,

*Öğrenciler öğrenim ücretlerini  öğrenci numaraları ile Türkiye’deki Halkbank Şubesi ATM’lerinden, Veznelerinden ya da Halkbankası interaktif bankacılık şubesi   üzerinden yatırabileceklerdir.

*Öğrencilerin öğrenim ücretlerini kesinlikle  öğrenci numaraları ile yatırmaları gerekmektedir. Havale veya EFT yöntemiyle yapılan ödemelerde, yatırmış oldukları tutar otomasyon sistemine yansımadığından, öğrenciler otomasyon sistemi üzerinde borçlu gözükeceklerdir.

*Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından belirlenen ödeme şekline göre  öğrencilerin öğrenim ücretlerini ay bazında  ve 9 taksit halinde yatırması gerekmektedir.

*Öğrencilerin, öğrenim ücretlerini   en geç her ayın  20’sine kadar yatırmaları gerekmektedir.

*Öğrencilerin, öğrenim ücretini yatırdıktan sonra banka tarafından verilen dekontu saklamaları gerekmektedir.

667 KHK kapsamında kayıt yaptıran öğrencilerin 2020-2021  Eğitim Öğretim  yılı  harç miktarlarına ulaşmak için tıklayınız.

TÜFE artış oranın belirlenmesi ile ilgili olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından alınan yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email