2018 Ön Lisans-Lisans Yabancı Uyruklu Öğrenci 3.Ek Yerleştirme

2018-2019 eğitim-öğretim yılı yabancı uyruklu öğrenci alımı, yerleştirme ve kesin kayıt işlemleri sonucunda boş kalan kontenjanlara 04-24 Haziran 2018 tarihleri arasında online başvuru yapıp herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar arasından 3. ek yerleştirme işlemi yapılacaktır.

17 – 18 Eylül 2018 tarihleri arasında online olarak yeniden program tercihleri alınacaktır. Yeni başvuru alınmayacaktır.

ArrowBoş Kontenjanlar

ArrowKişisel Yerleştirme Tercih ve Sonuç Sayfasına Ulaşmak için Tıklayınız (Sayfaya erişim için kullanıcı adınız, e-posta adresiniz veya yabancı uyruklu öğrenci numaranız; şifreniz, başvuru esnasında oluşturulan ve size bildirilen şifredir.)

19 Eylül 2018 tarihinde başvuru sisteminden ve bu sayfamızdan sonuçlar ilan edilecektir.

ArrowYerleştirilmeye Hak Kazanan Adayların Listesine Ulaşmak için Tıklayınız.

20 – 21 Eylül 2018 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı / Rektörlük Ek Binasında kesin kayıt işlemleri gerçekleşecektir.

ArrowKayıt için Gerekli Evraklar

Daire Başkanlığı Linki