13. Ulusal BÖTE Öğrenci Kurultayında İkinci Olan Öğrenciler Rektörümüzü Ziyaret Etti

BRAISLATOR adlı proje ile 13. Ulusal BÖTE Öğrenci Kurultayında  ikincilik ödülü alan öğrenciler ve Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Recep Öz, proje yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Esra Telli Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ’i makamında ziyaret ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette derece alarak üniversitemizi temsil eden ve BRAISLATOR projesini geliştiren Harun Geçit, Oğuz Aslan ve Muhammed Furkan Aksüt aldıkları ödülü rektörümüze takdim ettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, aldıkları dereceden dolayı proje ekibinde yer alan öğrencileri tebrik ederek onlara hediye takdiminde bulundu.

Dr. Öğr. Üyesi Esra Telli’nin yürütücüsü olduğu Proje, Geliştirme ve Yönetimi dersi kapsamında geliştirilen ve Bilişim Teknolojileri Kulübü tarafından desteklenmiş, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde 26-28 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen 13. Ulusal BÖTE Öğrenci Kurultayı Proje Yarışması ikinciliği ödülüne layık görülmüştür.